Miss Studentkou 2012/2013 se stala Tereza Stránská z VFU Brno | EkonTech.cz


Miss Studentkou 2012/2013 se stala Tereza Stránská z VFU Brno

Freetime / miss studentka
12. 5. 2013 - 18:01

Soutěže krásy jsou populární nejen v USA, ale i u nás, v České Republice. Máme za sebou první ročník soutěže Miss Studentka, do které se hlásily studentky z vysokých škol, vyšších odborných škol, ale i ze středních škol. Každá z celkem 148 přihlášených dívek chtěla získat titul Miss českého studentstva.V Českých Budějovicích proběhlo 9. března 2013finále, ve kterém se z dvanácti krásných finalistek vybrala ta nejvíce sympatická, sebevědomá a sexy studentka v České republice.Nominovat soutěžící do finále jste mohli i vy na www.MissStudetnka.cz.

Rozhodně můžeme říci, že soutěž měla úspěch. Webová stránka MissStudentka.cz čelila velkému náporu. Za měsíc se rozdalo 116 707 hlasů a bylo shlédnuto více než milion a půl stránek! Finále bylo velkolepé. Porota vybrala moudře a celý večer panovala příjemná atmosféra. Dozvěděli jsme se oblíbené číslo Karla Janečka, viděli jsme tance v krojích inasazovánísněhových řetězů na kolo. Dívky se předvedly v plavkách a afterparty byla divoká, jak se patří. Michaela Pecáková, organizátorka - studentka vysoké školy, se jako ředitelka soutěže velmi osvědčila a už nyní začíná připravovat příští ročník.

Výsledky soutěže jsou již zveřejněny, ale pro pořádek ještě jednou. Miss Studentkou 2012/2013 se stalaTereza Stránská, VFU Brno. 1 vicemiss je Michaela Jirásková, MENDELU Brno a 2. vicemiss je Hana Hegarová, VŠE Praha. Miss FOTO vyhrála Hana Brázdová z Lékařské fakulty UK v Plzni. Dále se volila Miss Sympatie, kterou vybrali členové České Studentské Unie (ČeSU). V této kategorii vyhrála Michaela Jirásková, MENDELU Brno. Miss Publikum volili všichni přítomní v sále klubu Slavia na finále v Českých Budějovicích, tou se stala Tereza Stránská, VFU Brno. Dvě z finalistek si tedy odnesly hned dvě korunky.

Necelý měsíc po vyhlášení jsme se zeptali „Missek“, nejsympatičtějších, nejsebevědomějších, a nejvíce sexy studentek v ČR na pár otázek. Tady jsou jejich odpovědi.

Splnila Miss Studentka tvoje očekávání?

Hana Hegarová: Ano, splnila. My jsme se bavily, diváci také bavili a vítězka Terka přesně odpovídá kritériímMiss Studentky se třemi S. Celkově to byl vydařený večer, kde se po vyhlášení výsledků pokračovalo v zábavě, ať už s korunkou nebo bez :)

Michaela Jirásková: Soutěž proběhla nad moje očekávání a to hlavně díky titulu Miss Sympatie, který mi udělila Česká studentská unie. Na mé prezentaci, kterou jsme si musely každá připravit, jsem si dala hodně záležet a opravdu jsem nečekala, že mezi tolika sympatickými slečnami uspěji.

Co sis odnesla za zkušenosti a zážitky?

Tereza Stránská : Asi to, že se do soutěže Miss Studentka může beze strachu přihlásit každá studentka a pak ji také může vyhrát, jako já. Chce to se jen nebát. Soutěž tohoto druhu byla totiž moje první. Největším zážitkem je určitě vítězství.

Hana Brázdová:Poznala jsem zde spoustu nových a zajímavých lidí. S několika finalistkami jsem nadále v kontaktu a plánujeme další setkání. A konečně jsem poznala krásné město České Budějovice.

Změnilo se u tebe něco po soutěži?

Hana Hegarová: Nezměnilo. Pořád chodím do práce a učit se taky musím. Ale nešla jsem do soutěže s tím, že se něco změní, ale s tím, že něco prožiju. A to se povedlo.

Tereza Stránská: Začali mě zdravit lidi ze školy, které neznám. Facebook je očividně všemocný. Pozval si mě náš rektor s děkanem a chtěli, abych jim o soutěži vyprávěla. A docela se mi začali ozývat kluci :).

Jak na tebe celkově zapůsobila soutěž?

Michaela Jirásková: Celá soutěž mě hodně překvapila. Pár soutěží jsem se už zúčastnila, takže jsem od prvního ročníku tolik neočekávala. Organizace byla skvěle zvládnutá a největší poklona patří Míše Pecákové, která se o nás celé dva dny v Budějovicích starala a byla tam pro nás.

Hana Brázdová: Byla jsem již na několika soutěžích a tato patřila k těm lepším. Sešel se zde velmi dobrý kolektiv dívek, což u podobných soutěží bohužel nebývá zvykem. Děvčata se k sobě chovala přátelsky. Vzhledem k tomu, že jsme byly všechny studentky, měly jsme hodně společných zájmů.

Hana Hegarová: Na to, že to byl první ročník, se všechno vyvedlo krásně. Musím speciální pochvalu vyjádřit kadeřníkům ze Studia21! Ti byli skvělí, jako i celý organizační tým, který se o nás hezky staral. Tak už jen doufám, že se za rok všichni setkáme na dalším ročníku!