Vánoční fotosoutěž zná svého výherce! | EkonTech.cz


Vánoční fotosoutěž zná svého výherce!

Freetime / soutěž
18. 12. 2014 - 15:43

Nový Nikon COOLPIX S6800 vyhrál v naší facebookové fotosoutěži středoškolský student IT Pavel Polášek, když nasbíral rovných 1 400 „to se mi líbí“.

Pavel studuje třetí ročník IT oboru  na střední škole, kde se zabývá vývojem .NET aplikací. Cesta za výhrou nového fotoaparátu začala právě tam: Na soutěž jsem narazil ve škole, kde jsem viděl na nástěnce upoutávku,“ vysvětluje Pavel s radostí z výhry. Kromě IT se věnuje už asi 5 let právě fotografování, které je jeho velkým koníčkem: „Fotím v podstatě neustále. Kdykoliv uvidím něco, co by mohlo být zajímavé, vyfotím si to. Zajímají mne hlavně makra, jak věci fungují a rád to zachycuji fotoaparátem.“

A že jsme časopis jen pro vysokoškoláky? Tak to vůbec není, mezi studenty techniky a ekonomie bodujeme očividně už dříve: „Časopis EkonTech.cz čtu víceméně pokaždé, když čekám na hodinu programování,“ překvapil nás Pavel při odpovědi na otázku, zda se s EkonTech.cz setkal díky soutži poprvé.

Fotoaparát si pro sebe ale nenechá. Nikon udělá radost pod stromečkem někomu z rodiny. A radost to nebude malá. Kolik z vás má, nebo aspoň zná někoho, kdo má foťák s wifi?