Monstrproces: studentská mafie u soudu | EkonTech.cz


Monstrproces: studentská mafie u soudu

Z vejšky / studentská mafie / soud
9. 6. 2015 - 21:22

Během několika týdnů začne již samotný soud. Otázkou tak je, kdo půjde svědčit za stranu studentské mafie a jak bude vypovídat o "likvidaci živých štítů".

Máme pro vás další novinky o kauze, ve které hraje hlavní roli studentská mafie. Členy této mafie nemusíme zbytečně jmenovat, po předchozích dvou článcích naší redakce se velmi rychle potvrdilo přísloví o potrefené huse. 

Monstrproces začne brzy

Dle zdrojů naší redakce začne zcela nepochybně vleklý soudní proces během několika týdnů. Očekává se, že mafiánští bossové budou používat své oblíbené praktiky - křivé výpovědi, vyhrožování, ovlivňování svědků a další. Na to samozřejmě pamatuje trestní zákon a jeho paragrafy. 

Svědků bude velké množství

Během monstrprocesu, jak je již tento soudní proces nazýván, se v soudní síni zřejmě vystřídá nespočet svědků z řad lidí blízkých České studentské unii. 

Koho vyšle studentská mafie?

Velkým otazníkem pro naši redakci je, kdo půjde svědčit za stranu studentské mafie a co bude o likvidaci a odstraňování živých štítů vypovídat. Nechme se překvapit. Kauzu sledujeme dále a budeme našim čtenářům přinášet aktuální zprávy.