Tajemství elektronu: Soutěž pro všechny vášnivé bastlíře a domácí kutily | EkonTech.cz


Tajemství elektronu: Soutěž pro všechny vášnivé bastlíře a domácí kutily

Technik / soutěž
17. 5. 2019 - 11:09

Domácí kutilství se v České republice těší velmi dlouhé tradici. Elektronické zlepšováky mají svoje místo snad v každé rodině. Pro všechny nadšence do domácích úprav drobných spotřebičů a vymyšlení vlastních technických řešení připravila společnost TIPA soutěž, v níž mohou autoři prezentovat svoje nápady široké veřejnosti a také vyhrát hodnotné ceny.

Výzva pro všechny domácí kutily, kteří se zabývají výrobou elektronických zlepšováků a drobných přístrojů.

Od 2. 5. do 30. 6. 2019 můžete soutěžit o hodnotné ceny v tvůrčí soutěži zvané „Tajemství elektronu“. Zúčastnit se může každý, stačí vytvořit originální přístroj z elektrosoučástek se zapojením na elektrický zdroj nebo baterii.

Fotografii soutěžního výrobku a stručný popis jeho funkce a materiálu zašlete na e-mailovou adresu soutěže soutez@tipa.eu nebo vytvořte příspěvek ve facebookové skupině Bastlířův svět. U fotografie uveďte své jméno, příjmení a kontaktní město. Výherce soutěže porota vybere do 10. 7. 2019. Kompletní pravidla soutěže naleznete na webových stránkách https://www.tipa.eu/cz/czbastliri-predvedte-se-v-nasi-soutezi-tajemstvi-elektronu/t-1088/.

Soutěž pořádá společnost TIPA, původní český e-shop, který začínal před 27 lety jako malá opravna elektroniky. Zákazníci si jej oblíbili především díky specializaci na prodej drobné techniky, zboží pro dům a zahradu, energetického zboží jako jsou baterie či akumulátory, nářadí a dalších elektronických součástek. Právě těm, co si elektroniku rádi poskládají sami, nabízí společnost vlastní sadu nesestavené stavebnice, obsahující takové vychytávky, jako jsou například digitronové hodiny, jednoduchý digitální teploměr nebo stavebnice termostatu s digitálním teplotním čidlem.