Svatý grál pro studenty i absolventy | EkonTech.cz


Svatý grál pro studenty i absolventy

Kariéra / Absolventi.cz / absolvent
3. 11. 2020 - 12:22

Zůstat v kontaktu se spolužáky a mít slevy u různých obchodníků i po dostudování vysoké? Získat pracovní nabídky od TOP Zaměstnavatelů a mít pravidelný přísun novinek z různých oborů? Všechno na jednom místě? Pojďme se podívat na funkce aplikace ABSOLVENTI.cz, které všechny tyto úkoly splňují.

StudentKarta, AbsolventKarta

Věrnostní programy jsou dlouhodobou stálicí nejen v českém retailu. Mají různé podoby, formy a cílové skupiny. Žádný z nich ale doposud necílil na početnou skupinu absolventů českého vzdělávacího systému. AbsolventKarta a StudentKarta jako první poskytují slevy a výhody napříč obory i pro ty, kteří mají studium za sebou. Vlastník jedné z těchto karet tak může pořídit se slevou kuchyňské spotřebiče, kurz lezení, vstupné na laser game nebo večeři v jedné z partnerských restaurací. Pro uplatnění slevy stačí pouze naskenovat QR kód v prodejně a ukázat obsluze potvrzení o platnosti slevy na displeji telefonu.

Chat se spolužáky

Jak se znovu spojit se spolužáky, jejichž stará emailová adresa už pár let nefunguje? A co dělat, když chcete udržet kontakt s celým oborem vysoké, ale všichni nemají Facebook, Instagram nebo nechcete dát desítkám lidí své telefonní číslo, abyste se spojili přes Whatsapp? Skupinový chat v aplikaci ABSOLVENTI.cz tuhle situaci elegantně řeší. Ale není důvod se strachovat - chatovat lze i individuálně. 

Třešničkou na dortu je potom možnost dozvědět se přímo od školy o nejaktuálnějších událostech a těch největších novinkách - ať už jste ze školy několik let nebo jste právě nastoupili do prvního ročníku.

Práce, praxe, stáž

Nastal čas získat první pracovní zkušenosti nebo změnit své stálé působiště? Kariérní sekce obsahuje bohaté možnosti v čele s pracovními nabídkami TOP Zaměstnavatelů, na které lze odpovědět jedním kliknutím, jež zároveň odešle potenciálnímu zaměstnavateli váš životopis již obsažený v aplikaci. Pokud je naopak na pořadu dne rozhodování, kam dál na magistra, přehled všech relevantních vysokých škol, jejich fakult a oborů určitě přijde víc než vhod.

Informací není nikdy dost

Lačníte po vědomostech z různých oborů? Chcete se nechat inspirovat kariérními příběhy těch, kteří působí ve vašem vysněném oboru nebo zjistit, jak to chodí jinde? Novinky a zajímavosti z vědy, techniky, ekonomie i byznysu najdete v sekci články. Pokud vás lákají spíše kariérní a studijní témata, nemusíte smutnit - i tyto okruhy jsou zde hojně zastoupeny.

Do kontaktu s českou firemní realitou pak přijdete prostřednictvím rozhovorů s profesionály působícími v různých sektorech - bankovnictvím počínaje a průmyslem konče.

Momentky

Kolik toho za jeden jediný týden vyfotíte? A jak často otevřete galerii na svém telefonu a fotky si prohlédnete? A nebylo by snadnější mít všechny fotky celé třídy pohromadě a nemuset je složitě získávat od spolužáků? V sekci momentky si můžete společně se všemi vám blízkými vytvořit takovou galerii, z níž se fotky automaticky přesunou do fotoknihy, která po vytisknutí zhmotní vzpomínky na ty skvělé okamžiky, které jste spolu prožili. Nemusíte tak trávit dlouhé hodiny u sbírání fotek a jejich následného převodu a organizace do finální tisknutelné podoby.

TOP Zaměstnavatelé

Studie TOP Zaměstnavatelé je dlouhodobou studií mapující studentské vnímání pracovního trhu a sledující trendy v HR sféře. Studenti a absolventi vysokých škol jejím prostřednictvím sdělují veřejnosti i samotným firmám, co je pro ně v oblasti pracovního uplatnění nejdůležitější a podle čeho se rozhodují při volbě svého budoucího zaměstnavatele. Hlasování v letošním ročníku probíhá právě skrze aplikaci ABSOLVENTI.cz, která tak studentům a absolventům poskytne snadný a rychlý přístup k dotazníku. Ten je navíc soutěžní - výherce získá Apple iPhone!