Veletrh práce JobChallenge: Získejte náskok na trhu práce | EkonTech.cz


Veletrh práce JobChallenge: Získejte náskok na trhu práce

Kariéra / JobChallenge / Veletrhpráce
8. 11. 2021 - 15:21

Největší online Veletrh pracovních příležitostí na Moravě JobCallenge se koná již tento týden. Minulý článek byl věnován službám kariérních poradců– Poradenskému HUBu. Podívejte se na to nejlepší, co vám veletrh přinese a co všechno můžete zažít během jednoho dne!

Veletrh pracovních příležitostí JobChallenge přivítá studenty a absolventy vysokých škol již tento týden. Zájemci se mohou i letos připojit odkudkoliv prostřednictvím laptopů nebo mobilních telefonů, bohatý program je připraven virtuálně. Po bezplatné registraci se mohou účastníci veletrhu setkat s téměř 50 zaměstnavateli, navštívit tematické TALK shows či panelové diskuze a využít online chatu s personalisty.  

 

Online stánky: Jedním kliknutím ke spoustě příležitostem

Online stánek je virtuální prostor každého zaměstnavatele, který slouží jako místo setkání, navázání komunikace a zjištění co očekáváte vy a co zaměstnavatel od budoucí spolupráce. Díky online stánku se budete moci jedním kliknutím propojit se zástupci jednotlivých firem. Využijte tuto možnost, a zeptejte se zaměstnavatelů na aktuální trendy na trhu práce, požadavky na absolventy či podpultové informace k výběrovému řízení. Sbírejte během veletrhu kontakty, které se v budoucnu můžou hodit.

První vystavovatelé otevřou své virtuální brány již 10. listopadu v 9 hodin ráno, poslední pak v 17 hodin večer. Díky časové ose veletrhu si můžete naplánovat, které zaměstnavatele během dne navštívíte. Využijte filtrování nabídek zaměstnavatelů podle oborů či preferovaného pracovního poměru. Po rozkliknutí loga zaměstnavatele budete mít k dispozici popis firmy, důležité odkazy i časy, kdy se s tímto zaměstnavatelem můžete setkat. Po bezplatné registraci na stránkách veletrhu se u profilů jednotlivých vystavovatelů zpřístupní tlačítko „mám zájem“, díky kterému budete mít své favority přehledně zobrazené ve svém profilu.

 

Doprovodný program: TALK shows a panelové diskuze

Online stánky jsou i letos doplněny o bohatý doprovodný program. Firmy si pro návštěvníky připravily tematicky laděné TALK++ shows a panelové diskuze, v rámci nichž vystoupí zástupci společností ze zajímavými a aktuálními tématy z prostředí své práce. V sekci doprovodný program se dočtete více o jednotlivých vystoupeních i o řečnících, kteří vás jimi provedou. Kapacita jednotlivých sekcí doprovodného programu je omezená, proto doporučujeme se včas registrovat.

 

 

Online chat s personalisty i veletržní soutěže

Novinkou letošního veletrhu je živý chat s personalisty, kteří budou k dispozici po celý veletržní den. Využijte online chatu se zástupci jednotlivých firem a získejte informace týkající se pracovních příležitostí přímo od zdroje. Jako registrovaný návštěvník veletrhu máte možnost do svého profilu na webu JobChallenge nahrát své CV. Díky tomu vás mohou vystavovatelé přímo oslovit s nabídkami spolupráce. Nahráním životopisu se také automaticky zapojíte do veletržní soutěže o iPad (2020), který se bude hodit při práci či studiu. Tím to nekončí, o další hodnotné ceny lze díky našim partnerům soutěžit po celý hlavní veletržní den v rámci veletržní soutěže. Využijte nabitého dvoudenního programu veletrhu a připojte se k dalším spokojeným návštěvníkům, kteří si díky JobChallenge našli svého zaměstnavatele.

 

Veletrh vzniká ve spolupráci Masarykovy univerzity, Mendelovy univerzity a VUT v Brně. Cílem je propojení studentů a absolventů vysokých škol se zaměstnavateli, navázání kontaktů a vhled na trh práce.