O Pohár děkana FJFI se utkají stovky studentů. Přihlašte se i vy! | EkonTech.cz


O Pohár děkana FJFI se utkají stovky studentů. Přihlašte se i vy!

Freetime / sport
31. 3. 2014 - 22:20

Pohár děkana FJFI je již tradiční květnovou sportovní akcí pro studenty vysokých škol a posledních ročníků středních škol. Letos se mezi sebou jednotlivé týmy a jednotlivci poperou ve futsalu, florbalu, streetbalu, volejbalu a ve squashi, to vše již při čtvrtém ročníku!

Druhý sváteční květnový čtvrtek – 8. května - se proto otevřou celá strahovská sportovní hřiště a také víceúčelová hala Pod Juliskou pro nadšené sportovce z nejrůznějších škol a fakult, aby se poprali o prestižní trofej - Pohár děkana FJFI. Přihlašování na turnaj bude možné od 1. dubna do 24. dubna 2014 (ale pozor, počet týmů je omezen kapacitou turnaje)! Samotná akce bude zahájena v 9:00 za účasti zastupců vedení FJFI a Městské části Praha 6. Předpokládaná účast je kolem 500 sportovců, zároveň se nebudou nudit ani fanoušci a další návštěvníci. Celá akce se koná pod záštitou starostky Městské části Praha 6 Marie Kousalíkové a za úzké spolupráce s FJFI ČVUT.

Pro sportovce, fanoušky i další návštěvníky bude připraven také bohatý doprovodný program ve formě beach volejbalu, pivní štafety, Xboxu, table bouldringu, deskových her, možnosti vyzkoušet si skákací boty Poweriser a možnosti prohlédnout si informační stánky studentských organizací. Samozřejmostí je i levné, vydatné občerstvení a povzbuzující hudba po celý den a nově také závěrečná afterparty s DJ Mavo! Přijďte si proto zpříjemnit sváteční den, ať už sportem, fanděním, či pouhým odreagováním se u grilu či u půllitru!

Více informací na webu http://st.fjfi.cvut.cz/pohar-dekana/, kde se také můžete přihlásit.

Časový program:

8:00 - Registrace florbalových týmů a zahájení zápasů ve skupinách (florbal - víceúčelová hala Pod Juliskou)

8:30 - Registrace týmů (fotbal, volejbal, basketbal, squash – Strahov)

9:00 - Slavnostní zahájení (Strahov)

9:15 - Zahájení zápasů ve skupinách (fotbal, volejbal, basketbal – Strahov)

10:00 – Zahájení zápasů ve squashi (Strahov)

14:00 - Začnou vrcholit zápasy o umístění v basketbalu a squashi

14:30 - Začnou vrcholit zápasy o umístění ve florbalu (víceúčelová hala Pod Juliskou)

15:30 - Začnou vrcholit zápasy o umístění ve fotbalu

16:00 - Začnou vrcholit zápasy o umístění ve volejbalu

18:00 - Slavnostní vyhlášení (Strahov)