Soutěž Miss Studentka 2012/2013 není jen soutěž krásy | EkonTech.cz


Soutěž Miss Studentka 2012/2013 není jen soutěž krásy

Freetime / miss
12. 2. 2013 - 0:09

Soutěž Miss Studentka 2012/2013 poskytuje vysokoškolákům tolik potřebnou praxi a zkušenosti, které poptává pracovní trh..

miss studentka

Projekt Miss Studentka 2012/2013 České studentské unie (ČeSU), největší sítě studentských organizací v České republice, kráčí do finále. Nesoutěží se jen o titul Miss českého studentstva, ale o praxi a cenné zkušenosti tolik potřebné pro trh práce.

Soutěž Miss Studentka byla spuštěna přesně před měsícem. Během tohoto měsíce se do soutěže přihlásilo 135 soutěžících, kterým veřejnost udělila více než 70 000 hlasů. S více než 1 milionem shlédnutých stránek projekt mile překvapil i organizátory soutěže. Ti během krátké doby realizace soutěže stihli získat již několik pracovních nabídek.

Jedním z hlavních důvodů, proč se pořádá celorepubliková Miss studentek vysokých, vyšších odborných a středních škol je právě možnost organizačního týmu získat cenné zkušenosti v oblasti projektového řízení, marketingu, obchodu komunikaci, personalistice a financích. To se daří velmi dobře.

„Ze soutěže má náš tým velkou radost. Nejen že jsme rádi z velkého úspěchu soutěže mezi studenty a veřejností, ale také ze získaných zkušeností a i pracovních nabídek na stáže nebo plné pracovní úvazky, které jsme při realizaci projektu a oslovování partnerů již dostali,“ říká k soutěži Michaela Pecáková, studentka pátého ročníku vysoké školy.

Finále soutěže proběhne 9. března 2013. v Českých Budějovicích. Hlasovat a nominovat svoji favoritku může veřejnost na stránkách soutěže www.MissStudentka.cz až do 24. února 2013.