Vyhrajte stylový fotoaparát COOLPIX S6800! | EkonTech.cz


Vyhrajte stylový fotoaparát COOLPIX S6800!

Freetime / soutěž
2. 12. 2014 - 20:39

Soutěžte s EkonTech.cz a vyhrajte stylový fotoaparát COOLPIX S6800. Tady jsou pravidla soutěže a další podstatné informace...

 

 

O co se hraje

Ve hře je stylový fotoaparát Nikon COOLPIX S6800 s vestavěným připojením Wi-Fi, díky kterému si můžete ihned pořízené fotky poslat například do tabletu. Díky jeho velikosti se vejde i do kapsy, a přesto se může pochlubit 12násobným optickým zoomem a 16 miliony pixelů. A když fotky nestačí, můžete si s ním natočit i full HD video! Váží krásých 145 gramů a jestli vás to potěší, můžete si ho kromě češtiny nastavit i pro maráthštinu, tamištinu a další desítky jazyků :-) Více relevantních informací se dozvíte ZDE.

Jak soutěžit

Stačí nám poslat na email redakce@ekontech.cz (vámi pořízenou!) fotografii s ekonomickým či technickým námětem a přidat popis fotky a vaše jméno. Ve fantazii se meze nekladou, ale pokud potřebujete inspiraci, podívejte se na naše facebookové album FOTOSOUTĚŽ. 1 osoba může poslat maximálně 3 fotografie. My fotku po jejím schválení vložíme na náš Facebook do složky FOTOSOUTĚŽ a kdo do 15. 12. 2014 získá nejvíc lajků ("lajky" u více fotografií se nesčítají, rozhodující je jejich počet u jednotlivých fotografií), tomu Ježíšek přinese super foťák!

Tak neváhejte a pusťte se do toho!